Spring til indhold
Tidligere uddanelser
Professionel makeup artist uddannelse

Jeg kan varmt anbefale at tage 12 ugers makeup kursus hos House of Dennis Knudsen.
Underviser Julie Devantier er simpelthen så fantastisk dygtig, professionel og god en underviser. Hun formår virkelig at lære fra sig på en spændende måde, man kan tydelig se at hun har mange års erfaring inden for makeup. Kan nu gå fra kurset med en rygsæk fyldt med masser af viden indenfor god teknik, kende klientens årstider, farver, arbejde professionelt og meget mere. Alt i alt har kurset været super godt!

- My (Tidligere deltager af kurset)

Bliv professionel makeup artist hos House of Dennis Knudsen

Elsker du at lægge makeup eller har du en passion for makeup og alle de mange områder der findes indenfor dette felt, så er denne uddannelse helt sikkert noget for dig. Når det kommer til valg af uddannelsessted, synes vi heller ikke at valget er svært, da vores undervisere er nogle af landets bedste. Vores smukke lokaler ligger Centralt placeret i københavn, og toget stopper lige udenfor døren på Vesterport st. 
 

Julie Devantier vil stå i spidsen for undervisningen henover 10 uger. Julie har været makeup artist i over 20 år, og er derfor ekspert indenfor en bred vifte af emner omkring makeup og teknikker. Julie har en stor teknisk og praktisk viden, og hun står klar til at lære fra sig. Derudover har Dennis Knudsen og Julie samarbejdet i over 10 år, og de ser begge hinanden som et godt makkerpar.

Pris: 20.000 kr. inklusiv alt

Start dato for kursus (Undervisning hver tirsdag under kursusforløb)

  • Ingen nye kurser er tilgængelige.

Dennis Knudsen er et af de største navne i Danmark hvad angår makeup og hår. Dennis er selv uddannet frisør, parykmager og makeup artist, og har med hans mange års erfaring hjulpet danskerne med at finde det perfekte look. Dennis har gennem 6 år været frisør og makeup ekspert i Go´morgen danmark, hvor han viste og rådgav danskerne i hvordan de nye beauty og hår trends var. Derudover styler Dennis nogle af Danmarks største skuespillere, og han er også et fast navn på mange danske såvel som udenlandske spillefilm, hvor han også styler og sminker.  

Eksempler på emner der gennemgås i undervisninger

  • Påsætning af vipper
  • Farveteori
  • Brude makeup
  • Dags/aften makeup
  • Ansigtsformer
  • Hudteori
  • En historisk gennemgang af makeup og tendenser
  • Dyrisk makeup
Tidligere
Næste

Praktisk info

Adresse for House of Dennis Knudsen: Nygade 10 , 4220 Korsør. Start kit inkluderer: 

Pensler, Svampe, 2 sæt vipper, 2 øjenskygger og 1 mascara

Alt hvad du ellers skal bruge i forbindelse med undervisningen, vil House of Dennis Knudsen stille til rådighed.

Vilkår og betingelser for kurset
Der er maks. 10 pladser pr. kursus, og det er derfor først til mølle princippet.
 
Betaling for kurset skal ske før opstart, er beløbet ikke modtaget kan vi desværre ikke love dig en plads på det pågældende hold.
 
Tilmelding er bindende og pengene gives ikke retur.

Hver deltager vil modtage et diplom om at kurset er bestået ved endt eksamen.