TEAM

Dennis Knudsen

Ejer og Top stylist 
 Dennis er ejer af House of Dennis Knudsen.
Dennis er manden og geniet bag vores 400 kvm salon, men også salonens eksklusive produktserie “PRIVATE”, som er til at finde i salonen. Dennis har mere end 40 års erfaring bag sig indenfor frisørbranchen, derudover har Dennis også et særligt talent indenfor make-up og parykker, da han både er uddannet make-up artist og parykmager. Dennis åbnede i 2003 sin første salon, som allerede efter kort tid fik kæmpe succes, hvilket også er baggrunden for, at Dennis endnu en gang har valgt at åbne dørene for en ny luksuriøs salon i hjertet af København. 
 
Book tid hos Dennis her!

Benjamin 

Stylist

Mit navn er Benjamin og jeg er 27 år gammel. Udover altid godt humør, en hyggelig naturlig samtale, så kan du altid forvente en top professionel behandling. God service er altid i højsædet når du sætter dig i stolen hos mig. Derudover er jeg extensionist, hvilket vil sige at jeg er ekspert inden for hair extensions, så ønsker du et lækkert langt fyldigt hår, er jeg den rette for dig. Jeg er ligeledes uddannet farveteknikker, og jeg arbejder nu netop som farveteknikker for KC Scandinavia, med undervisning i både ind og udland. Jeg har udover min store succes i Danmark også haft stor succes i blandt andet Indien, “Bollywood” hvor jeg har undervist nogle af de største frisører herfra. 

Book tid hos Benjamin her!

Sari

Stylist 
Sari, uddannet frisør, stylist, makeup artist og style consultant. Jeg elsker at kunne gøre en forskel og se resultater efter, tage det indre og tilføje til det ydre. Jeg kigger på din stil og fremhæver på den måde din udstråling, det er lidt ligesom et kunstværk, og man skal tænke sig godt om. Jeg kan skabe et helhedslook, det valgte hår/ makeup – beklædning skal passe til udstrålingen og personligheden, derudover kan jeg de helt nye farveteknikker, fra balayage til babylights, skræddersyet farve lige til dig og dine behov, derefter kan jeg tilbyde dig de helt klassiske klipninger til de nyeste trends.
 
Book tid hos Sari her!

Maria

Stylist

 

 Jeg har igennem de sidste mange år oparbejdet en solid erfaring som frisør i eksklusive saloner, som alle har lagt stor vægt på klassisk håndværk og faglig kunnen. Gennem tiden har jeg videreuddannet mig hos Vidal Sassoon, frisørernes største inspiration inden for hår og tidens tendenser. Derudover har jeg undervist i Europa indenfor de nyeste klippeteknikker og arbejdet hos Dennis Knudsen i 4 år før denne salon. Jeg lægger stor vægt på et naturligt smukt håndværk med et twist af det nye, og jeg bestræber mig på at få den perfekte balance og helhed frem i kundens hår, hvis fundamentet ikke er bygget korrekt op kollapser det. 
“En klipning er som at bygge et hus”
 
Book tid hos Maria her! 

Mette

Stylist
Mette Poulsen. Frisør siden 2011.
Jeg har været frisør og sminkør på Det Ny Teater, Odense Teater samt Folketeatret. Det har givet mig stor erfaring indenfor håropsætning og styling af hår. Derudover har jeg haft min egen frisørsalon. Mit fokus ligger på at skabe flotte resultater som også er nemt for mine kunder selv at arbejde med, min højeste prioritet er at mine kunder er glade og tilfredse. Jeg er yderst perfektionistisk og grundig, i alt hvad jeg har med at gøre. Ønsker du mere længde og eller volumen? Så laver jeg extensions med flettemetoden. Langt hår og krøller (inklusivt afrohår), kan du også trygt booke tid hos mig til at få klippet. 

Book tid hos Mette her! 

Julie 

Stylist

Julie Devantier, jeg har arbejdet i branchen i mange år. Jeg har arbejdet i Hollywood i 2,5 år, på film, og mange andre projekter. Jeg har stor erfaring med at make-up, klip, farve og meget mere. Jeg fungerer som husets make-up underviser og jeg har samarbejdet med Dennis i over 10 år. Jeg sætter god service og perfektionisme højt og jeg har en evne til at imødekomme enhver kunde. Har du et ønske om en stor make-over, er jeg den rette for dig! Book en tid til en oplevelse i særklasse, hos jeres altid glade fynbo, som ikke mindst arbejder målrettet, med et stort og positivt smil på læben. Desuden har jeg stor erfaring inden for klipning af asiatisk hår, som har en helt særlig hår struktur.  

Book tid hos Julie her!

Rebecca

Stylist 
14 års ansættelse hos Stuhr, en årrække som medejer af X-Tend i Gothersgade og senest 6 år med egen salon i Skt. Annæ passage. Dette har givet mig kompetencer og uvurderlig indsigt i alle aspekter af frisørfaget: Fra teknisk kunnen til evnen til at læse og løse kundens ønsker i stolen. Jeg har arbejdet med alle former for extensions i næsten to årtier og er i dag ekspert i fletteteknik, som jeg supplerer med kompromisløst klippehåndværk og lysten til at skabe et kreativt, men klassisk look. Nogen påstår, at selvtilliden sidder i håret og jeg får hver dag et boost af at se, hvordan håret fuldender mine kunders selvbillede og drives af en passion for at overraske dem med et resultat, der overgår forventningerne.

Book tid hos Rebecca her!

Sandra

Stylist

Mit navn er Sandra. Jeg har været i frisørfaget i snart 6 år. I hele min frisør karriere har jeg været ansat hos nogle af de største saloner rundt på sjælland. Jeg har altid haft øje for det flotte og kreative i håndværket om det er farver, klipninger, styling, opsætninger eller make-up. Du vil kunne mærke, at jeg går meget perfektionistisk til mit arbejde, og altid har et smil på læben, når jeg giver mig i kast med mit arbejde.

Book din tid hos Sandra her!

Natasha

Makeup artist 

Mit navn er Natasha Lee, jeg har arbejdet og levet i underholdningsbranchen hele mit liv. Jeg har været professionel kunstskøjteløber i mange år og har derfor også arbejdet med hår og makeup til en masse forskellige store shows i udlandet, bl.a Holiday On Ice. Jeg har i den forbindelse altid haft en passion for makeup og har derfor også taget hår og makeup uddannelse hos Nicci Welsh. Jeg har både erfaring i brude, face & lip art og red carpet look. Alle typer opgaver er spændene og du er altid velkommen til at ringe for at tage en uforpligtende snak om, hvad du har brug for.