Team

Dennis Knudsen

Ejer og Top stylist 
 Dennis er ejer af House of Dennis Knudsen.
Dennis er manden og geniet bag vores 400 kvm salon, men også salonens eksklusive produktserie “PRIVATE”, som er til at finde i salonen. Dennis har mere end 40 års erfaring bag sig indenfor frisørbranchen, derudover har Dennis også et særligt talent indenfor make-up og parykker, da han både er uddannet make-up artist og parykmager. Dennis åbnede i 2003 sin første salon, som allerede efter kort tid fik kæmpe succes, hvilket også er baggrunden for, at Dennis endnu en gang har valgt at åbne dørene for en ny luksuriøs salon i hjertet af København. 
 
Book tid hos Dennis her!

Andreas

Stylist

Andreas Bosen, uddannet talent frisør og make-up artist. Jeg sætter en stor ære i at levere et smukt stykke håndværk, med høj service og personlig vejledning til mine kunder. Det er netop det der driver mig og du vil derfor altid kunne finde mig med højt humør og et smil på læben. Jeg er meget omhyggelig med mit frisør arbejde og jeg har sans for detaljen. Jeg elsker at prøve nye trends og tendenser af, og jeg holder mig derfor altid opdateret, så hvis du kunne tænke dig en af de nyeste trends, så er det helt sikkert mig du skal booke en tid hos. Når jeg ikke er i salonen bruger jeg min tid på at optræde som drag queen, dette har givet mig en stor erfaring med styling af parykker og make-up. 

Book tid hos Andreas her!

Benjamin 

Stylist

Mit navn er Benjamin og jeg er 27 år gammel. Udover altid godt humør, en hyggelig naturlig samtale, så kan du altid forvente en top professionel behandling. God service er altid i højsædet når du sætter dig i stolen hos mig. Derudover er jeg extensionist, hvilket vil sige at jeg er ekspert inden for hair extensions, så ønsker du et lækkert langt fyldigt hår, er jeg den rette for dig. Jeg er ligeledes uddannet farveteknikker, og jeg arbejder nu netop som farveteknikker for KC Scandinavia, med undervisning i både ind og udland. Jeg har udover min store succes i Danmark også haft stor succes i blandt andet Indien, “Bollywood” hvor jeg har undervist nogle af de største frisører herfra. 

Book tid hos Benjamin her!

Sari

Stylist 
Sari, uddannet frisør, stylist, makeup artist og style consultant. Jeg elsker at kunne gøre en forskel og se resultater efter, tage det indre og tilføje til det ydre. Jeg kigger på din stil og fremhæver på den måde din udstråling, det er lidt ligesom et kunstværk, og man skal tænke sig godt om. Jeg kan skabe et helhedslook, det valgte hår/ makeup – beklædning skal passe til udstrålingen og personligheden, derudover kan jeg de helt nye farveteknikker, fra balayage til babylights, skræddersyet farve lige til dig og dine behov, derefter kan jeg tilbyde dig de helt klassiske klipninger til de nyeste trends.
 
Book tid hos Sari her!

Maria

Stylist

 

 Jeg har igennem de sidste mange år oparbejdet en solid erfaring som frisør i eksklusive saloner, som alle har lagt stor vægt på klassisk håndværk og faglig kunnen. Gennem tiden har jeg videreuddannet mig hos Vidal Sassoon, frisørernes største inspiration inden for hår og tidens tendenser. Derudover har jeg undervist i Europa indenfor de nyeste klippeteknikker og arbejdet hos Dennis Knudsen i 4 år før denne salon. Jeg lægger stor vægt på et naturligt smukt håndværk med et twist af det nye, og jeg bestræber mig på at få den perfekte balance og helhed frem i kundens hår, hvis fundamentet ikke er bygget korrekt op kollapser det. 
“En klipning er som at bygge et hus”
 
Book tid hos Maria her! 

Mette

Stylist
Mette Poulsen. Frisør siden 2011.
Jeg har været frisør og sminkør på Det Ny Teater, Odense Teater samt Folketeatret. Det har givet mig stor erfaring indenfor håropsætning og styling af hår. Derudover har jeg haft min egen frisørsalon. Mit fokus ligger på at skabe flotte resultater som også er nemt for mine kunder selv at arbejde med, min højeste prioritet er at mine kunder er glade og tilfredse. Jeg er yderst perfektionistisk og grundig, i alt hvad jeg har med at gøre. Ønsker du mere længde og eller volumen? Så laver jeg extensions med flettemetoden. Langt hår og krøller (inklusivt afrohår), kan du også trygt booke tid hos mig til at få klippet. 

Book tid hos Mette her! 

Sif

Stylist

Sif Barkou Larsen, 28 år gammel og uddannet på talentholdet, som frisør i København i 2019. Mit varemærke er højt serviceniveau, engageret faglighed, krydret med humor og venlighed. Jeg sætter en ære i at udføre mit fag omhyggeligt og på det højeste niveau. Det har jeg gjort siden jeg trådte ind i en salon som elev og siden som uddannet frisør. Når du booker en tid hos mig, får du derfor en oplevelse, der er garanteret i topklasse. Jeg har været en del af et kreativt team hos Intercoiffure, der har lavet look books og stylet til foto shoots for L’Oréal. Book en tid hos mig, og du vil få adgang til min viden om det nyeste indenfor hårmode samtidig med, at du vil få en oplevelse af, at jeg ser netop dig.

Book tid hos Sif her!

Julie 

Stylist

Julie Devantier, jeg har arbejdet i branchen i mange år. Jeg har arbejdet i Hollywood i 2,5 år, på film, og mange andre projekter. Jeg har stor erfaring med at make-up, klip, farve og meget mere. Jeg fungerer som husets make-up underviser og jeg har samarbejdet med Dennis i over 10 år. Jeg sætter god service og perfektionisme højt og jeg har en evne til at imødekomme enhver kunde. Har du et ønske om en stor make-over, er jeg den rette for dig! Book en tid til en oplevelse i særklasse, hos jeres altid glade fynbo, som ikke mindst arbejder målrettet, med et stort og positivt smil på læben. Desuden har jeg stor erfaring inden for klipning af asiatisk hår, som har en helt særlig hår struktur.  

Book tid hos Julie her!

Rebecca

Stylist

Tekst kommer!

Claudia

Head of Marketing & PR
Claudia McGovern 23 år gammel, uddannet indenfor international handel og virksomhedsstrategi. Jeg er til dagligt ansvarlig for House of Dennis Knudsens Sociale medier, hjemmeside, events og PR. Derudover står jeg for udvikling af div. kampagner og de mange events, som bliver afholdt i salonen. Hvis du er interesseret i et evt. samarbejde eller afholdelse af event i salonen, så er det mig du/i skal tage fat i.
Jeg kan kontaktes på:
 Mail: Claudia@dennisknudsen.dk