Spring til indhold
Hjem » Blog » TEAM

TEAM

Dennis Knudsen

Ejer og Top stylist 
 Dennis er ejer af House of Dennis Knudsen.
Dennis er manden og geniet bag vores 400 kvm salon, men også salonens eksklusive produktserie “PRIVATE”, som er til at finde i salonen. Dennis har mere end 40 års erfaring bag sig indenfor frisørbranchen, derudover har Dennis også et særligt talent indenfor make-up og parykker, da han både er uddannet make-up artist og parykmager. Dennis åbnede i 2003 sin første salon, som allerede efter kort tid fik kæmpe succes, hvilket også er baggrunden for, at Dennis endnu en gang har valgt at åbne dørene for en ny luksuriøs salon i hjertet af København. 
 
Book tid hos Dennis her!

Sari

Stylist 
Sari, uddannet frisør, stylist, makeup artist og style consultant. Jeg elsker at kunne gøre en forskel og se resultater efter, tage det indre og tilføje til det ydre. Jeg kigger på din stil og fremhæver på den måde din udstråling, det er lidt ligesom et kunstværk, og man skal tænke sig godt om. Jeg kan skabe et helhedslook, det valgte hår/ makeup – beklædning skal passe til udstrålingen og personligheden, derudover kan jeg de helt nye farveteknikker, fra balayage til babylights, skræddersyet farve lige til dig og dine behov, derefter kan jeg tilbyde dig de helt klassiske klipninger til de nyeste trends.
 
Book tid hos Sari her!

Maria

Stylist

 

 Jeg har igennem de sidste mange år oparbejdet en solid erfaring som frisør i eksklusive saloner, som alle har lagt stor vægt på klassisk håndværk og faglig kunnen. Gennem tiden har jeg videreuddannet mig hos Vidal Sassoon, frisørernes største inspiration inden for hår og tidens tendenser. Derudover har jeg undervist i Europa indenfor de nyeste klippeteknikker og arbejdet hos Dennis Knudsen i 4 år før denne salon. Jeg lægger stor vægt på et naturligt smukt håndværk med et twist af det nye, og jeg bestræber mig på at få den perfekte balance og helhed frem i kundens hår, hvis fundamentet ikke er bygget korrekt op kollapser det. 
“En klipning er som at bygge et hus”
 
Book tid hos Maria her! 

Julie 

Stylist

Julie Devantier, jeg har arbejdet i branchen i mange år. Jeg har arbejdet i Hollywood i 2,5 år, på film, og mange andre projekter. Jeg har stor erfaring med at make-up, klip, farve og meget mere. Jeg fungerer som husets make-up underviser og jeg har samarbejdet med Dennis i over 10 år. Jeg sætter god service og perfektionisme højt og jeg har en evne til at imødekomme enhver kunde. Har du et ønske om en stor make-over, er jeg den rette for dig! Book en tid til en oplevelse i særklasse, hos jeres altid glade fynbo, som ikke mindst arbejder målrettet, med et stort og positivt smil på læben. Desuden har jeg stor erfaring inden for klipning af asiatisk hår, som har en helt særlig hår struktur.  

Book tid hos Julie her!

Rebecca

Stylist 
14 års ansættelse hos Stuhr, en årrække som medejer af X-Tend i Gothersgade og senest 6 år med egen salon i Skt. Annæ passage. Dette har givet mig kompetencer og uvurderlig indsigt i alle aspekter af frisørfaget: Fra teknisk kunnen til evnen til at læse og løse kundens ønsker i stolen. Jeg har arbejdet med alle former for extensions i næsten to årtier og er i dag ekspert i fletteteknik, som jeg supplerer med kompromisløst klippehåndværk og lysten til at skabe et kreativt, men klassisk look. Nogen påstår, at selvtilliden sidder i håret og jeg får hver dag et boost af at se, hvordan håret fuldender mine kunders selvbillede og drives af en passion for at overraske dem med et resultat, der overgår forventningerne.

Book tid hos Rebecca her!

Sandra

Stylist

Mit navn er Sandra. Jeg har været i frisørfaget i snart 6 år. I hele min frisør karriere har jeg været ansat hos nogle af de største saloner rundt på sjælland. Jeg har altid haft øje for det flotte og kreative i håndværket om det er farver, klipninger, styling, opsætninger eller make-up. Du vil kunne mærke, at jeg går meget perfektionistisk til mit arbejde, og altid har et smil på læben, når jeg giver mig i kast med mit arbejde.

Book din tid hos Sandra her!

Andreas

Stylist

Andreas Bosen, uddannet talentfuld frisør & make-up artist. 

Jeg sætter en stor ære i at levere et smukt stykke håndværk, med høj service og personlig vejledning til mine kunder. Det er netop det, der driver mig, så du vil altid finde mig i godt humør og med et smil på læben. 

Som frisør er jeg omhyggelig og har sans for detaljer, og jeg elsker at prøve de nyeste trends af. Derfor holder jeg mig altid opdateret, så vi sammen kan finde den rigtige farve- og klippeteknikker til dig. 

Jeg har flere års erfaring som drag queen. Det har givet mig stor erfaring med styling af parykker, makeup og forvandling. Min erfaring her kan bruges, både til hverdag og show. 

Book tid hos Andreas her!