Spring til indhold

 

Extensions

Oprykning af nuværende flettekant

 

Oprykning af 1 nuværende flettekant – 750 kr. 

Oprykning af 2 nuværende flettekanter – 1200 kr.

Oprykning af 3 nuværende flettekanter – 1500 kr. 

Nyt hår pr. bane 18″ / 15 gr. ( konsultation for nye kunder) – 825 kr. 

Nyt hår pr. bane 22″ / 15 gr. ( konsultation for nye kunder) – 925 kr. 

 

 

 

Tapextensions

konsultation for nye kunder

 

OBS!!!

Bemærk at alle ovenstående priser for extensions er incl. hår og påsætning samt til klipning af hår. Vi kræver en gratis konsultation eller anden form for kontakt før bookning af disse behandlinger. 

AFBUD

Ved afbud SKAL du ringe til salonen på tlf. 51 20 83 80 , eller sende en mail til salon@dennisknudsen.dk. Vi modtager ikke afbud på facebook, instagram mm. 

Vi er selvfølgelig forstående for at dine planer kan ændre sig, men er du forhindret i at komme til den aftalte tid skal du melde afbud, så vores frisører ikke venter forgæves på dig. 

Afbud meddeles senest 24 timer før din aftalte tid, dog undtaget pludselig sygdom grundet COVID-19 situationen. 

COVID-19

Grundet COVID-19 har regeringen indsat udvidede restriktioner for vores fag, og det er derfor påbudt at alle kunder fremviser Coronapas enten i form af en maks. 72 timers gammel COVID-19 test, dette er enten i form af en quick test eller PCR test. Derudover kan vaccinepas også fremvises, hvis dette måtte haves. 

Der bæres derudover mundbind eller visir i salonen, dette må gerne tages af når du sidder ned. 

UDEBLIVELSESHONORAR

Hvis du ikke rettidigt får meldt afbud til din aftalte tid, opkræver House of Dennis Knudsen et udeblivelseshonorar på 50% af behandlingsprisen, som sendes via. faktura. Det er dyrt for salonen når vores stole står tomme, og andre kunder ikke kan komme til. 

KEMISKE BEHANDLINGER

*Alle kemiske behandlinger er på eget ansvar, og vi forventer fuldkommen ærlighed fra vores kunder, omkring tidligere behandlinger af deres hår inden en kemisk behandling foretages. 

Vi forbeholder os også retten til at afvise en kunde, hvis vi ikke mener at deres hår er egnet til en kemisk behandling i salonen.