Spring til indhold
 

Bryllup

Alle priser er inkl. prøveopsætning og prøvemakeup, der er afsat 45 min til prøveopsætning og makeup inden din store dag, hele beløbet for brudeopsætningen betales når du møder op til din prøveopsætning og prøvemakeup. 
Book din prøveopsætning og makeup online, og gerne din brudeopsætning på samme tid, ellers ring os op, så hjælper vi. 
 

Brudeopsætning + makeup af stylist

Fra 3500 kr.

Brudeopsætning + makeup af Dennis Knudsen

Fra 5500 kr.

Brudeopsætning af stylist 

Fra 2500 kr.

Brudeopsætning af Dennis Knudsen

Fra 4500 kr. 

Hjemme hos bruden 

Fra 7500 kr.

AFBUD

Ved afbud SKAL du ringe til salonen på tlf. 51 20 83 80 , eller sende en mail til salon@dennisknudsen.dk. Vi modtager ikke afbud på facebook, instagram mm. 

Vi er selvfølgelig forstående for at dine planer kan ændre sig, men er du forhindret i at komme til den aftalte tid skal du melde afbud, så vores frisører ikke venter forgæves på dig. 

Afbud meddeles senest 24 timer før din aftalte tid, dog undtaget pludselig sygdom grundet COVID-19 situationen. 

COVID-19

Grundet COVID-19 har regeringen indsat udvidede restriktioner for vores fag, og det er derfor påbudt at alle kunder fremviser Coronapas enten i form af en maks. 72 timers gammel COVID-19 test, dette er enten i form af en quick test eller PCR test. Derudover kan vaccinepas også fremvises, hvis dette måtte haves. 

Der bæres derudover mundbind eller visir i salonen, dette må gerne tages af når du sidder ned. 

UDEBLIVELSESHONORAR

Hvis du ikke rettidigt får meldt afbud til din aftalte tid, opkræver House of Dennis Knudsen et udeblivelseshonorar på 50% af behandlingsprisen, som sendes via. faktura. Det er dyrt for salonen når vores stole står tomme, og andre kunder ikke kan komme til. 

KEMISKE BEHANDLINGER

*Alle kemiske behandlinger er på eget ansvar, og vi forventer fuldkommen ærlighed fra vores kunder, omkring tidligere behandlinger af deres hår inden en kemisk behandling foretages. 

Vi forbeholder os også retten til at afvise en kunde, hvis vi ikke mener at deres hår er egnet til en kemisk behandling i salonen.