Stylist-frisør og make-up artist kursus

Hvem skal tage min uddannelse?

Denne udddannelse er helt speciel og kan ikke fås så detaljeret og lærerig andre steder i Skandinavien. Denne uddannelse er perfekt i en branche, hvor der hele tiden bliver mere og mere behov for stylist frisører og make-up artister, da der bliver produceret flere og flere spillefilm, teater, tv produktioner fashion shoots og reklamer. Dette gør sig ikke kun gældende i Danmark men i hele verden. Ikke for at glemme at der er en stigende tendens til at den gængse dansker bruger flere og flere penge på sig selv, og der er derfor behov for flere stylister og frisører, end aldrig før. 

Hvem skal vælge mit kursus?

Vil du gerne skille dig ud? Vil du gerne arbejde med flere spændende områder inden for branchen? Og vil du lære fra mig og nogle af landets allerdygtigste frisører og stylister? Så er mit nye kursus det helt rette for dig. Kurset kombinerer elementer fra både frisørfaget, makeup-faget og parykmagerfaget. Dermed adskiller det sig markant fra andre kurser i branchen. Hos mig får du nemlig mulighed for at tilegne dig kompetencer fra flere forskellige områder i løbet af de 18 måneder, som kurset forløber sig over. Jeg tror nemlig på, at det er dét der skal til for at DU kan skabe en spændende og anderledes karriere. 

En af branchens allerdygtigste

Jeg er en af Danmarks førende frisører og makeup-artister, og med mine over 40 års erfaring i branchen, kan jeg lære dig alt, hvad du skal vide for at nå til tops. Jeg er både uddannet frisør, makeup-artist og parykmager, og mine evner og erfaring spænder derfor bredt. Jeg landede mit første job på et stort filmset i 1991, da jeg lavede makeup på settet til Drengene fra Sankt Petri. Siden da har jeg lavet makeup på utallige filmsets, jeg er blevet personlig frisør og stylist for Prinsesse Marie, og jeg underviser og holder foredrag landet over. Senest har jeg åbnet min store, luksuriøse salon, House of Dennis Knudsen, lige over for Imperial på Vestebro. Jeg glæder mig til at være din læremester og til at hjælpe dig med at kickstarte din karriere.

Dine læremestre

Jeg er naturligvis omgivet af et team af dygtige fagpersoner, der, ligesom mig, har flere forskellige kompetencer inden for alle tre fagområder. Når du tilmelder dig kurset, sikrer du dig undervisning fra et af landets mest kompetente, kreative og fagligt dygtige teams. Du vil nemlig modtage undervisning, tips og kyndig vejledning fra både mig, og fra dygtige fagpersoner, som er specialiserede inden for de områder, du vil lære om gennem kurset. 

Arbejd med eksklusive produkter

På baggrund af mine mange år i branchen, har jeg skabt en ny produktserie, som er skabt med henblik på at sætte eksklusivitet og kvalitet i højsædet. Under hele uddannelsen får du lov at arbejde med min nye, eksklusive PRIVATE-serie, som tæller både hårprodukter, hudpleje og makeup. Serien består af high-end-produkter, som sikrer at du kan skabe de smukkeste og mest eksklusive resultater på dine modeller og kunder.

Certifikat og anbefaling

Når du har bestået din afsluttende eksamen på kurset, modtager du et certifikat, som du kan tilføje til dit CV. Du får desuden en anbefaling fra mig, så du kan starte dit nye eventyr som stylist-frisør og makeup-artist. Undervejs på kurset, sørger jeg for at afholde shoots, så du kan dokumentere alt det smukke arbejde, du kommer til at lave mens du er ved at uddanne dig. På den måde kan du opbygge en stærk og skarp portfolio undervejs i din uddannelsesproces. 

Det praktiske

Kurset varer i 18 måneder, hvor du modtager undervisning eller vejledning 30 timer om ugen. Kurset er opdelt i 6 moduler á 3 måneder, og du vil løbende gennemgå mange forskellige områder inden for både frisør-, makeup- og parykmagerfaget. 

Pris og betaling

Kurset koster 90.000 kroner, hvilket dækker 18 måneders undervisning og vejledning, alt materiale samt shoots og eksamination. 

Der opkræves et tilmeldingsgebyr på 20.000 kroner, når du tilmelder dig. Der opkræves dernæst 45.000 kroner ved kursets start. Det resterende beløb på 25.000 kroner betales efter 6 måneder på kurset. 

Tilmelding

Send en mail til salon@dennisknudsen.dk for yderligere info & tilmelding til kurset