Makeup skole

Makeup skole – Aften undervisning (Hver mandag henover 12 uger)
Start dato: Mandag d.5 Oktober 2020 fra kl.17-21

Antal pladser: 12 (Først til mølle princippet)

Dag: Hver mandag fra d.5 Oktober og 12 uger frem, fra 17-21

Varighed: 12 uger / 48 timers undervisning 

Underviser: Julie Devantier med Dennis Knudsen 

Pris: 20.000 kr. – Denne pris inkluderer et startkit, som skal bruges i undervisningen.

Et Kursus til dig som enten er uddannet frisør, kosmetolog eller som privat ønsker at dygtigtgøre dig indenfor makeuppens kundskaber, og ikke mindst udvide din viden. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et kreativt og professionelt forløb i House of Dennis Knudsen. 

Hos House of Dennis Knudsen tilbyder vi et 12 ugers makeup artist kursus, i vores fantastiske lokaler ved Vesterport, centralt i København. Kursuset vil bestå af div. makeupper, i form af dags, aften, og mode makeup. Derudover vil i blive undervist i påsætning af vipper, brude makeup, tv makeup, foto makeup og avantgarde makeup. I vil også blive undervist i farveteori, og i ansigtets former, som er essentielt når man skal ligge makeup på sig selv og andre. 

Undervisningen vil foregå hver mandag i vores nye lokaler, hvor hver studerende vil få hver deres arbejdsstation, hvor det praktiske arbejde vil foregå. 

Julie Devantier vil stå i spidsen for undervisningen henover de 12 uger, Julie har været makeup artist i over 20 år, og er derfor ekspert indenfor alle områder, når der tales makeup. Julie har en stor teknisk og praktisk viden, og hun er derfor klar til at dele ud af sin enorme viden. 

Derudover har Julie samarbejdet med Dennis de sidste 10 år, derfor er Dennis og hende er et fantastisk makkerpar. 

Eksaminer?

Kurset vil slutte med 3 eksaminer, hvor der vil være en ekstern censor til stede. Derefter vil du modtage et kursusbevis fra House of Dennis Knudsen. Du vil efterfølgende være rustet til at arbejde professionelt, da du vil have alle de værktøjer i baggagen som du har behov for, da vi sætter en stor ære i at uddanne og dygtiggøre dig. 

Praktisk info:

Adresse for House of Dennis Knudsen: Ved Vesterport 9, 1612 KBH V

Startkit inkluderer: Pensler, Svampe, 2 sæt vipper, 2 øjenskygger og 1 mascara

Alt hvad du ellers skal bruge i forbindelse med undervisningen, vil House of Dennis Knudsen stille til rådighed.af House of Dennis Knudsen.