Bliv stylist frisør og professionel make-up artist hos House of Dennis Knudsen

IMG_4465

Går du med en drøm om at blive stylist frisør og make-up artist, så har du her dit livs chance, for at blive undervist i en af danmarks største saloner. Dennis Knudsen vil stå for din undervisning og oplæring under hele forløbet, i samarbejde med hans professionelle stylister og frisører som arbejder i House of Dennis Knudsen. House of Dennis Knudsen er et dynamisk hus, hvor skønhed og lækkert hår er i fokus, men det er også meget mere end det. Det er et hus hvor folk elsker at arbejde sammen, og ikke mindst, at hjælpe hinanden med at blive de bedste til det de laver. 

Dennis Knudsen tilbyder derfor som noget nyt og eksklusivt en gratis uddannelse/kursus til dig, som går med denne drøm. Du vil gennem dit forløb herinde få mulighed for at blive en del af dagligdagen, og du vil slavisk blive lært igennem de emner og områder som din uddannelsesplan lyder på. 

Ønsker du at blive en del af dette fantastiske team og hus? Så send en motiveret ansøgning til salon@dennisknudsen.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.


Hvem skal tage min uddannelse?

Denne udddannelse er helt speciel og kan ikke fås så detaljeret og lærerig andre steder i Skandinavien. Denne uddannelse er perfekt i en branche, hvor der hele tiden bliver mere og mere behov for stylist frisører og make-up artister, da der bliver produceret flere og flere spillefilm, teater, tv produktioner fashion shoots og reklamer. Dette gør sig ikke kun gældende i Danmark men i hele verden. Ikke for at glemme at der er en stigende tendens til at den gængse dansker bruger flere og flere penge på sig selv, og der er derfor behov for flere stylister og frisører, end aldrig før. 

Hvem skal vælge mit kursus?

Vil du gerne skille dig ud? Vil du gerne arbejde med flere spændende områder inden for branchen? Og vil du lære fra mig og nogle af landets allerdygtigste frisører og stylister? Så er mit nye kursus det helt rette for dig. Kurset kombinerer elementer fra både frisørfaget, makeup-faget og parykmagerfaget. Dermed adskiller det sig markant fra andre kurser i branchen. Hos mig får du nemlig mulighed for at tilegne dig kompetencer fra flere forskellige områder i løbet af de 18 måneder, som kurset forløber sig over. Jeg tror nemlig på, at det er dét der skal til for at DU kan skabe en spændende og anderledes karriere. 

En af branchens aller dygtigste

Jeg er en af Danmarks førende frisører og makeup-artister, og med mine over 40 års erfaring i branchen, kan jeg lære dig alt, hvad du skal vide for at nå til tops. Jeg er både uddannet frisør, makeup-artist og parykmager, og mine evner og erfaring spænder derfor bredt. Jeg landede mit første job på et stort filmset i 1991, da jeg lavede makeup på settet til Drengene fra Sankt Petri. Siden da har jeg lavet makeup på utallige filmsets, jeg er blevet personlig frisør og stylist for Prinsesse Marie, og jeg underviser og holder foredrag landet over. Senest har jeg åbnet min store, luksuriøse salon, House of Dennis Knudsen, lige over for Imperial på Vestebro. Jeg glæder mig til at være din læremester og til at hjælpe dig med at kickstarte din karriere.

Din læremester

Jeg er naturligvis omgivet af et team af dygtige fagpersoner der, ligesom mig, har flere forskellige kompetencer inden for alle tre fagområder. Når du tilmelder dig kurset, sikrer du dig undervisning fra et af landets mest kompetente, kreative og fagligt dygtige teams. Du vil nemlig modtage undervisning, tips og kyndig vejledning fra både mig, og fra dygtige fagpersoner, som er specialiserede inden for de områder, du vil lære om gennem kurset. 

Arbejd med eksklusive produkter

På baggrund af mine mange år i branchen, har jeg skabt en ny produktserie, som er skabt med henblik på at sætte eksklusivitet og kvalitet i højsædet. Under hele uddannelsen får du lov at arbejde med min nye, eksklusive PRIVATE-serie, som tæller både hårprodukter, hudpleje og makeup. Serien består af high-end-produkter, som sikrer at du kan skabe de smukkeste og mest eksklusive resultater på dine modeller og kunder.

Certifikat og anbefaling

Når du har bestået din afsluttende eksamen på kurset, modtager du et certifikat, som du kan tilføje til dit CV. Du får desuden en anbefaling fra mig, så du kan starte dit nye eventyr som stylist-frisør og makeup-artist. Undervejs på kurset, sørger jeg for at afholde shoots, så du kan dokumentere alt det smukke arbejde, du kommer til at lave mens du er ved at uddanne dig. På den måde kan du opbygge en stærk og skarp portfolio undervejs i din uddannelsesproces.

Kursus forløb

1 modul

Kunder

Værnemidler

Farveteori

Hårklip

Hårfarve

Ansigtsformer

 

2 modul

Hårvask og føntørring

Friseringsteknik

Permanent

Aften make-up

Kunstige øjenvipper

 

 

3 modul

Extensions

Skægpleje og klip

Foto make-up

Body trim

 

4 modul

Parykker

Make-up: TV, film og teater

5 modul

Special effect

Værd at vide om uddannelsen/kurset

Hvad sørger vi for under din uddannelse?

  • Undervisnings materiale
  • Farve og div. redskaber

 

Hvad skal du selv sørge for? 

  • Klippesakse 
  • Uniform(Sort tøj og sko)

 

Uddannelsen er gratis og er desværre ikke SU berettiget. 

Uddannelsen/kurset løber henover 18 mdr. og vil primært foregå i House of Dennis Knudsen. 

Det forventede antal timer til uddannelsen/kurset er 25 timer, så du har derfor mulighed for at arbejde ved siden af forløbet.

Du vil opnå viden omkring faget fra nogle af de dygtigste på alle områder. Disse mennesker vil stå til rådighed gennem din tid i salonen, og vil altid være klar til at dele deres mange års erfaring med dig. 

Det er derudover ikke et krav at du er uddannet frisør, make-up artist mm. for at kunne komme i betragtning til uddannelsen.